En byggkonsult som tar på sig egna byggprojekt

Att agera byggkonsult är alltså bara en av de många tjänster vi erbjuder våra kunder. Vi tar oss nämligen an olika slags byggprojekt på egen hand. Det rör sig bland annat om att vi bygger bostadshus, men även byggnader av andra slag. Vi är med andra ord en mångfacetterad byggfirma som du kan få flera olika typer av bygghjälp av.

Vi kan agera byggherre

En annan typ av uppdrag som vi kan ta på oss utöver att agera byggkonsult är rollen som byggherre. Vi ser då till att hela bygget sker på ett riktigt sätt och att resultatet blir det du som beställare förväntar dig.

Det finns en del likheter mellan att agera byggkonsult och byggherre, men också en hel del olikheter. Som byggkonsult har man till exempel ofta hand om fler administrativa uppgifter än vad en byggherre har.

Oavsett om du anlitar oss som byggkonsult, byggherre, eller för någon annan typ av byggservice, kan du vid varje tillfälle förvänta dig bästa möjliga service från oss. Vi är helt enkelt experter på allt som har med bygg att göra och tar oss alltid an våra projekt med en lika stor entusiasm, detta oavsett deras storlek och vem kunden i fråga är. Det är ett faktum du alltid kan känna dig trygg i när du anlitar oss.


Du finner oss i Bandhagen

Vi är ett företag med bas i Bandhagen. Självklart vänder vi oss dock inte bara till kunder i just Bandhagen, utan över hela Stockholm med omnejd. Du behöver alltså inte bo eller verka i en viss del av Stockholmsområdet för att kunna få hjälp av oss, utan vi finns här för dig oavsett!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify