Vad kan vi hjälpa dig med?

De byggtjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Byggkonsult

Behöver du en byggkonsult som kan avlasta dig vid ett byggprojekt och förse dig med hjälp och stöd? Då tar vi mer än gärna på oss rollen som byggkonsult. För oss spelar det ingen roll vilken typ av byggprojekt som det rör sig om samt storleken på det, oss kan du få den hjälp du behöver av oavsett vilket.

img

Byggherre

Vi tar gärna även på oss rollen som byggherre. Då är det vi som har huvudkontrollen över själva projektet och ser till att allt i relation till det lever upp till de föreskrifter, regler och lagar som gäller, med mera. Med vår hjälp har du inget att oroa dig för när det kommer till det.

img

Nybyggnationer

Vi är också ett företag som kan hjälpa dig med själva operativa delen av ett byggprojekt. Det kan vi bland annat göra när det rör sig om nybyggnationer, till exempel byggandet av bostadshus.

img

Renoveringar

Oss kan du även vända dig till för att få hjälp med olika sorters renoveringar. Det spelar ingen roll för oss hur illa skick den byggnad det gäller är i, vi hjälper dig gladeligen trots att det skulle vara så att det är riktigt dåligt. När vi är klara kan vi lova dig att den kommer att se ut som ny igen!