Bandhagen Entreprenad AB

Välkommen till Bandhagen Entreprenad AB! Vi är det rätta företaget för dig som behöver en byggkonsult eller hjälp med någon annan typ av byggprojekt. Vi har nog med erfarenhet och kompetens för att förse dig med högkvalitativ service oavsett om det rör sig om ett större eller mindre projekt, en nybyggnation, en renovering, eller vad det än gäller. När du anlitar oss kan du alltid räkna med att vi kommer att få jobbet gjort på ett sätt som du kommer att bli mycket nöjd med!

Vår personal

Vår personal här på Bandhagen Entreprenad AB består av en grupp kompetenta hantverkare och andra byggarbetare med lång erfarenhet som verksamma inom branschen. Du kan därför alltid lita på att de kommer att förse dig med en förstklassig service!


Vår adress

Vi på Bandhagen Entreprenad AB har Skebokvarnsvägen 85 i Stockholmsförorten Bandhagen som vår adress. Det är härifrån vi utgår och erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsregionen. Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag om det är så att du är intresserad av våra tjänster. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify